Historie

I 1994 valgte Trond Pedersen å forlate den trygge tilværelsen som kjemiingeniør i Norsk Hydro. Han tok med seg husbrannslangen utviklet av Norsk Hydro. Frapo A/S i Porsgrunn var født. Etter 25 år med utvikling og produksjon er RedBox husbrannslange installert i over 40.000 hjem landet rundt.

I mai 2019 ble produksjonen flyttet fra Porsgrunn til Asker. Stafettpinnen ble overtatt av BN fire A/S. Trond Pedersen er fortsatt med på eiersiden, og filosofien er den samme - å produsere det minst plasskrevende, enkleste å bruke og mest effektive slokkeutstyret på markdet


Utvikling

Vi vil bestrebe oss på å gjøre RedBox husbranslange enda flottere og enda mere effektiv i årene som kommer. Vi vil aldri slutte å utvikle dette unike produktet.

Kvalitet

Hele prosessen fra råvare til ferdig produkt kvalitetssikres i alle ledd. Kvalitet skal alltid være vår høyeste prioritet. RedBox husbrannslange har derfor 10 års garanti mot produksjonsfeil.

Enklere å slokke

Enkel i bruk og lav terskel for effektiv innsats ved branntilløp er RedBox husbrannslanges største fortrinn. Dette gjør RedBox til markedets ypperste slokkeutstyr for bolig. Vi forsker videre for å gjøre det enda enklere om mulig.